Fujitsu Japonya Dışında da Akıllı Telefon Piyasasına Girmeyi Planlıyor
Fujitsu
Fujitsu, DoCoMo adlı nakliyeciyle olan ortaklığı sayesinde son birkaç yıldır Japonya’da güçlü bir varlık gösteriyor, ancak şimdiye kadar kendi telefonlarını ana vatanından dışarıya hiç çıkaramadı. Şirket, Kuzey Amerika piyasasına akıllı telefonları getirmesi için öncelik sağladığından ve en iyi yolla resmi bir şekilde ortama girmek için düşünüp taşındığından bu yakında değişebilir.
Fujitsu’nun Kıdemli Yönetici Başkan Yardımcısı Hideyuki Saso CES’deki röportajında Kuzey Amerika bizim öncelikli pazarımızdır dedi. Şirket, Toshiba ’nın 19.9%’luk çıkar ortaklıklarını geri alarak işlemleri üzerinde tam denetim ile tekrar kavuşma halinde. Bu, hem Android hem de Windows Telefonlar yapabilir ancak Kuzey Amerika’da hangi mevkiyi hedef alacağı henüz belli değil.
Saso, kalıcı bir yer sağlamak için teknoloji ve hünerimizden faydalanmak için Kuzey Amerika piyasasına girmede doğru olan yolu tanımlamak istiyoruz dedi. Diğer sıradan cep telefonları gibi olmak istemiyoruz, farklı olmak istiyoruz diye de ekledi.

Şirketi, çeşitli sayıda ince, dayanıklı ve su geçirmez el aygıtları içeren ürünleri kullanmak için bir takım güçlükler bekliyor. Fujitsu Arrow F-07D akıllı telefon, sadece 6.7mm inceliğinde dünyada en ince telefon olarak müşteri topluyor.
Etiketleri Göster










Rss Yayınımız








Son yorumlar
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce
1 hafta 1 gün önce